Jining, Shandong, Cina 0086-18063230790

Sapa Kita

Shenyang Jiaxin Machinery Equipment Co, Ltd, dumunung ing kampung halaman Konfusius lan Mencius -Jining City, ing sisih kulon karo lokasi transportasi sing apik kanggo komunikasi antarane bisnis lan pelanggan kanggo nyedhiyakake kenyamanan lan cepet.

"Ilmu lan teknologi minangka pasukan produktif utami" kamajuan teknologi kanthi cepet yaiku pangembangan sumber daya langgeng. Pabrik sawisé umur 20 taun, saka pabrik cetakan roller dadi produksi kadhemen. Peralatan pemrosesan baja sing digulung panas, peralatan pangolahan baja CNC, seri lima luwih saka telung puluh jenis produk perusahaan manufaktur (mesin bending cnc, mesin weld sangkar baja, pusat mlengkung).

Kita tansah nandhang filosofi bisnis "integritas manajemen, kualitas pisanan"; customer kanggo tujuan bisnis Gud. (lengkapé…)

Mesin Bending Cnc Stirrup

Kawat bulat 6mm baja mesin bending universal stainless steel keranjang cnc kabel bender

Utama Technical Parameters Model Specification 2-6mm 3-8mm 2-10mm Rated Power 6.7KW 8.2KW 11KW Power supply 3Phase 380V 50 \ 60HZ 3Phase 380V 50 \ 60HZ 3Phase 380V 50 \ 60HZ ...

Maca liyane

4mm-12mm hydraulic hydraulic bar bender bender, mesin bending rebar, mesin baja otomatis bending mesin

Product Description Otomatis baja stirrup mesin mlentur kontrol dening sistem servo, kanthi otomatis bisa ngrampungake lentur, straighten, stirrup bending, nglereni lan sanesipun ....

Maca liyane

mesin kabel bending industri automaitc 3D

Pengenalan produk Nggunakake area: A: suku cadang mobil, bingkisan kursi mobil, rod kunci pintu, spring serpentine, kalebu ula tunggal lan kaping pindho, ...

Maca liyane

Steel Welding Machine

baja otomatis baling kandang mesin

JIAXIN Penggunaan: Tegangan Konstruksi: 440 / 380V (tiga pasokan fase), 380V / disesuaikan saat ini: 10A Rated ...

Maca liyane

baja tumpeng kawat las, mesin rebar kandang baja

Nama Cina: Jiaxin Tegangan: 380V Kapasitas Nilai: 15kw Ukuran: 38.5m (L) * 5.5m (W) * 2.5m (H) Berat: 16000kg Dianggo: kandang welding machine, Sertifikasi: ISO9001 ...

Maca liyane

paling rega gilingan kabel jaringan bolong roll, Reinforcing kreteg lapisan welder diameteripun 500-2000mm

Product Description CNC steel welding machine welding can process the cage pile by 12m-27m automatically. Adhedhasar persyaratane konstruksi, ...

Maca liyane

Straightening And Cutting Machine

Pemantauan dan pemotongan mesin rod kabel GT4-14

Product Description GT4-14 baja bar straightening lan mesin nglereni nduweni fungsi presetting, counting otomatis lan nolak, ...

Maca liyane

mesin cnc kontrol otomatis lengkap lan mesin pemotong

Deskripsi Produk: 1.Take kontrol microcomputer, baja baja (bulat baris, rebar kanggo otomatis straightening, rem Cut mati (hidrolik) 2. Operasi ease 3.Digital elektronik ukuran, tanpa mechanical ...

Maca liyane

12-16mm wire straightening cutting machine

Cepat Rincian Tempat Asal: Shandong, Cina (Daratan) Brand Name: JIAXIN Nomor model: LZ-16 Definisi: Kawat meluruskan dan mesin pemotong Tipe: Otomasi Baja bar dia.12-16mm ...

Maca liyane

Mesin Bending Center

Pemantauan dan pemotongan mesin rod kabel GT4-14

Product Description GT4-14 baja bar straightening lan mesin nglereni nduweni fungsi presetting, counting otomatis lan nolak, ...

Maca liyane

mesin cnc kontrol otomatis lengkap lan mesin pemotong

Deskripsi Produk: 1.Take kontrol microcomputer, baja baja (bulat baris, rebar kanggo otomatis straightening, rem Cut mati (hidrolik) 2. Operasi ease 3.Digital elektronik ukuran, tanpa mechanical ...

Maca liyane

12-16mm wire straightening cutting machine

Cepat Rincian Tempat Asal: Shandong, Cina (Daratan) Brand Name: JIAXIN Nomor model: LZ-16 Definisi: Kawat meluruskan dan mesin pemotong Tipe: Otomasi Baja bar dia.12-16mm ...

Maca liyane

Cara Hubungi Kami

Produk paling anyar

Pemantauan dan pemotongan mesin rod kabel GT4-14

Product Description GT4-14 baja bar straightening lan mesin nglereni nduweni fungsi presetting, counting otomatis lan nolak, ...

Maca liyane

mesin cnc kontrol otomatis lengkap lan mesin pemotong

Deskripsi Produk: 1.Take kontrol microcomputer, baja baja (bulat baris, rebar kanggo otomatis straightening, rem Cut mati (hidrolik) 2. Operasi ease 3.Digital elektronik ukuran, tanpa mechanical ...

Maca liyane

12-16mm wire straightening cutting machine

Cepat Rincian Tempat Asal: Shandong, Cina (Daratan) Brand Name: JIAXIN Nomor model: LZ-16 Definisi: Kawat meluruskan dan mesin pemotong Tipe: Otomasi Baja bar dia.12-16mm ...

Maca liyane